بیماری های زنان زایمان نازایی

دکتر مریم لطفی زاد متخصص بیماری های زنان زایمان نازایی

تبریک سال نو

                                     تبریک سال نو


عید نوروز را به نمام زنان و مردان سرزمینم تیریک می گویم و آرزوی شادی و سلامتی برایتان دارم. 

خوشحالم که بعد از سالها دوری از وطن مجددا  در جمع شما هستم . 

دکتر لطفی زاد



برچسب‌ها: دکتر لطفی زاد, متخصص زنان, دکتر زنان, جراح زنان, سایت دکتر زنان
+ نوشته شده در  پنجشنبه بیست و نهم اسفند 1392ساعت 23:48  توسط دکتر مریم لطفی زاد متخصص بیماری های زنان  | 

خونریزی شدید قاعدگی

                       خونریزی شدید قاعدگی 

سلام خانم دکتر خوشحالم که سایت متخصص زنان را پیدا کردم . مادرم پنجاه سالشه و مدتیه که وقتی پریود میشه به شدت خونریزی و حتی دفع لخته داره. نگرانشم دکتر هم رفته دکتر گفته مشکلی نیس ولی ازمایش تیروئید واسش نوشته بود به نظرتون مشکل خاصی که نداره؟


پاسخ:با سلام
انجام تست پاپ اسمیر دهانه رحم و نیز آزمایشات کامل هورمونی و سونوگرافی جهت ایشان توصیه می شود. خانم های بالای 40 سال دچار خونریزی شدید رحمی پس از انجام این آزمایشات نیاز به کورتاژ تشخیصی رحم جهت بررسی از لحاظ احتمال پولیپ آندومتر یا ضایعات بدخیم رحم دارند. 
مطالعه مقاله خونریزی رحم - لکه بینی قاعدگیعلل و درمان وبلاگ توصیه می شود. 

برچسب‌ها: خونریزی شدید قاعدگی, درمان خونریزی قاعدگی, پریود طولانی, سایت دکتر زنان, سایت متخصص زنان
+ نوشته شده در  جمعه دهم آبان 1392ساعت 16:10  توسط دکتر مریم لطفی زاد متخصص بیماری های زنان  | 

افتادگی رحم دختران

                                  افتادگی رحم دختران
باسلام
لطفا در مورد افتادگی رحم در دختران جوان هم مطلب بنویسید
آیا احتمال افتادگی در دختران جوان وجود دارد ،عوارض ان و راه های درمان آن چیست؟ با تشکر
-------------------------------------------------------------------------------
سلام عزیزم
احتمال افتادگی رحم در دختران جوان بدلیل قوی بودن بافت ساختمانی رحم صفر است مگر بیماری نظیر تومور رحمی یا توده لگنی در کار باشد که با فشار آوردن سبب افتادگی رحم و علائم آن نظیر تکرر ادراری بخصوص با سرفه و عطسه و خنده و احساس خروج توده از واژن و سنگینی زیر دل درد است که فقط با معاینه متخصص زنان و سونوگرافی مشخص میشود . لذا نگران نباشید و حتی اکثر نزدیک به 98% تکرر ادرار در دختران جوان بدلیل عفونت مثانه و نه افتادگی رحم است .جهت مطالعه بیشتر به مقاله افتادگی رحم این وبلاگ مراجعه نمائید . 


برچسب‌ها: افتادگی رحم, عمل افتادگی رحم, سایت دکتر زنان, دکتر فوق تخصص زنان, علائم افتادگی رحم
+ نوشته شده در  پنجشنبه نوزدهم مرداد 1391ساعت 18:6  توسط دکتر مریم لطفی زاد متخصص بیماری های زنان  | 

زایمان زودرس

                                   زایمان زودرس

سلام خانم دکتر.تروخدا جوابمو بدید توی بد شرایطی هستم.من 24 سالمه.حدود

یکماه پیش یعنی در 30 خرداد ماه در 24 هفتگی زایمان زودرس داشتم که جنینم
رو از دست دادم.هیچ دلیلی براش تعیین نشد.بعد از سه روز لکه بینی این
مشکل پیش اومد.در طی اون سه روز که لکه بینی داشتم پزشکم دو بار برام
سونو نوشت ولی هیچ مشکلی نبود برام شیاف و آمپول پرولوتون تجویز کرد و
استراحت مطلق اما در روز چهارم با درد شدید زایمان رفتم و بچه بطور طبیعی
دفع شد.حتی صبح زایمان هم سونو دادم و هیچ مشکلی نبود بچه از نظر ضربان
قلب.حرکت.مایع آمنیوتیک.بند ناف.جفت و... هیچ مشکلی نداشت نه دکولمان نه
پره ویا هیچی هیچی هیچی همه چی خوب بود ولی من درد زایمان داشتم که هیچ
جوری قطع نشد. و خودمم هم از نظررحم هیچ مشکلی نداشتم سرویکسم هم مشکلی
نداشت.در طی بارداری از نظر عفونت هم بارها چک شده بودم هیچ مشکلی
نبود.آزمایشات تیرویید اول بارداریم هم سالم بود.پس چرا اینجوری
شد؟؟؟پزشکم گفت تو از نوع ایدیوپاتیکش بودی.در بارداری بعدی چقدر احتمال
تکرارش هست؟من دوباره کی میتونم باردار شم؟تروخدا جوابمو بدید.با اینکه
در بارداریم ویار خیلی خیلی شدیدی داشتم و فقط با سرم زنده بودم اما دوست
دارم دوباره باردار شم.حتما باید یکسال صبر کنم؟؟؟

..................................................................................................................................................................

سلام عزیزم

احتمال عود زایمان زودرس در حاملگی بعدی حدود 10% موارد است . بله بایستی تا یک سال صبر نمائید تا رحم آمادگی مجدد برای بارداری پیدا کند در این مدت تحت نظر متخصص زنان بوده و هر گونه عفونت رحمی سریعا" درمان شود در ضمن آزمکایشات از نظر ویروس هرپس ، توکسوپلاسما و سرخجه و سیتومگالوویروس ضروری است . کشت ترشحات دهانه رحم از لحاظ گنوره و کلامیدیا توصیه میشود . از قرص فولیک اسید 400 میکروگرمی از شش ماه قبل از اقدام به بارداری شبی یک عدد استفاده نمائید و اگر باردار شدید از ابتدای بارداری تحت استراحت مطلق و عدم نزدیکی  باشید . دوختن دهانه رحم یا سرکلاژ نیز بهتر است در 14 تا 16 هفتگی حاملگی بعدی انجام شود . 
دکتر لطفی زاد


برچسب‌ها: زایمان زودرس, سرکلاژ دهانه رحم, قرص فولیک اسید, دوختن دهانه رحم, سایت دکتر زنان
+ نوشته شده در  دوشنبه دوم مرداد 1391ساعت 18:12  توسط دکتر مریم لطفی زاد متخصص بیماری های زنان  | 

علت موهای زائد زنان

                                      علت موهای زائد زنان 
با سلام خدمت خانم دکتر لطفی زاد
الهام هستم 24 سالمه و 4 ساله ازدواج کردم.
این دومین باره بهتون میل می زنم.
دکتر متخصص پوست و زیبایی من برای ریزش موهام بهم قرص فلوتامید تجویز کردند.
یک چهارم قرص در 24 ساعت.من رشد موهای زائد در صورت و جاهای دیگه بدنم ندارم اما این قرص برای سرکوب هورمونهای مردانه تجویز شد.
حدود 5 ماهی میشه ازش استفاده می کنم و ریزش موهام قطع شده.
می خواستم بپرسم آیا این قرص اثری تو باروری من داره یا نه؟ یا اینکه در دراز مدت اثر می ذاره؟
اگه به طور ناخواسته بچه دار بشم آیا این قرص تاثیر منفی روی جنین می تونه داشته باشه؟
سوال دیگم اینکه حدود 3 یا 4 دوره از قائدگیم هست که سر ماه با لکه بینی خفیف و بعد شدید پریودم شروع میشه.
این لکه بینی ها حدود 3-4 روز طول میکشه و بعدش خونریزی من شروع میشه.و اون لکه بینی ها هم به رنگ تیره و گاهی سیاه و لخته ای دیده می شه.
این علائم نشانگر چه بیماری در رحم و تخمدان منه؟
آیا خطر داره؟
ازتون ممنون می شم اگه جوابمو بدین.چون خیلی نگرانم.
واقعا از پشتکارتون کمال تشکر و قدردانی  رو دارم و بهتون به عنوان یک زن افتخار می کنم.
همیشه سلامت باشید.
...........................................................................................
سلام الهام خانم
لکه بینی و اختلال پریود شما عارضه جانبی قرص فلوتامید است که قرصی ضد هورمون آندروژن می باشد لذا هورمونهای بدنتان با مصرف این قرص دگرگون میشوند ولی این عارضه موقت است ( خطرناک نیست)و سه ماه پس از مصرف دارو از بین میرود . در حین مصرف قرص حاملگی ممنوع است و اثرات سوئی روی جنین دارد لذا شش ماه پس از قطع قرص اقدام به بارداری نمائید . 
دکتر لطفی زاد


برچسب‌ها: قرص فلوتامید, موهای زائد, لکه بینی قاعدگی, سایت دکتر زنان, لخته سیاه خون قاعدگی
+ نوشته شده در  شنبه سی و یکم تیر 1391ساعت 8:12  توسط دکتر مریم لطفی زاد متخصص بیماری های زنان  | 

درمان سقط جنین

درمان سقط جنین 

سلام خانم دکتر خسته نباشید این مشکل یکی از دوستانمه. من دختری 22 ساله هستم که مهرماه ازدواج کردم و چند وقت پیش باردار شدم و در هفته هفتم و شش روزگی جنینم رو از دست دادم. یعنی دقیقا  روز سی ام اردیبهشت ماه سقط شد. سقط هم در منزل اتفاق افتاد. ولی بعد از اون طی چندین سونوگرافی مشخص میشد که هنوز تکه هایی از جفت در رحمم باقی مونده. در عرض یک ماه با خوردن داروهای مختلف بالاخره در آخرین سونوگرافی گفتند که تکه خیلی خیلی کوچیک شده. سونو را نشون یکی از بهترین ماماهای شهرمون (آبادان) دادم. ایشون گفتند مهم نیست و با اولین قاعدگیم میفته. و به مدت 10 روز هم آنتی بیوتیک مصرف کردم که جلوی عفونتم رو بگیره. ایشون پس از اینکه من رو معاینه کردند گفتند که رحمم خوب و خشکه و فقط کمی عفونت گرفته که با خوردن قرص ها رفع میشه و اون تیکه هم با قاعدگی میفته و اصلا برای بارداری بعدی نیاز به جلوگیری نیست. همینطور که گفته بودند با قاعدگی اون تیکه هم سقط شد و عفونت هم رفع شد. اما الان من نمیدونم آیا واقعا میتونم اقدام به بارداری بعدی بکنم یا نه. آخه اکثر دکترا میگن بعد از سقط شش ماه جلوگیری لازمه. ولی ایشون! از اونجایی که ما خیلی بچه دوست داریم میخواستم بدونم مشکلی پیش نمیاد اگر الان یعنی بعد از گذشت دو ماه از سقط باردار بشم؟ و آیا باید استراحت مطلق داشته باشم یعنی بیشتر وقتم رو دراز کش باشم یا نیازی نیست؟ راستی دلیل سقطم هم این بوده که چیز سنگین بلند کرده بودم. لطفا راهنماییم کنید.ممنونم

.............................................................................................

سلام عزیزم

حداقل سه ماه زمان پس از سقط جنین لازم است صبر کنید تا بارداری بعدی اقدام شود و حالت دراز کش در حاملگی لازم نیست فقط بار سنگین تر از 2 کیلوگرم بلند نشود و نزدیکی تا آخر ماه چهارم بارداری نباشد در ضمن از الان قرص اسید فولیک 400 میلی گرمی روزی یک عدد مصرف نمایید و تحت معاینه متخصص زنان جهت بررسی رحم از لحاظ وجود عفونت احتمالی رحم باشید تا درمان شود . 
دکتر لطفی زاد


برچسب‌ها: درمان سقط جنین, حاملگی پر خطر, قرص اسید فولیک, علت سقط جنین, سایت دکتر زنان
+ نوشته شده در  جمعه نهم تیر 1391ساعت 7:33  توسط دکتر مریم لطفی زاد متخصص بیماری های زنان  | 

بارداری پس از سقط جنین

بارداری پس از سقط جنین

با سلام و خسته نباشید ممنون از سایت بسیار خوب و مفیدتان.
من متاسفانه در بارداری اول در 5 ماهگی به علت تشخیص اسپینابیفدا و هیدروسفال در جنین توسط پزشکان مجبور به ختم بارداری شدم.لازم به ذکر است که من در سه ماهه اول حاملگی اسیدفولیک مصرف میکردم ولی متاسفانه قبل از بارداری مصرف نمیکردم.در حال حاضر جنین در حال بررسی توسط پزشکان می باشد تا علت دقیق این ناهنجاری اعلام شود .
سوال های  من این است :
 آیا ممکن است در حاملگی بعدی هم چنین اتقاقی بیفتد و جنین به این عارضه مبتلا شود؟
درصورتیکه علت ژنیتیکی یا کروموزمی منجر به  این ناهنجاری جنینی شده باشد چه باید کرد؟
چگونه می توان تاحد ممکن از بروز این ناهنجاری در حاملگی بعدی جلوگیری شود؟(در حال حاضر روزانه 5 میلی گرم اسید فولیک دارم استفاده میکنم.)
از آنجا که گروه خون من منفی و همسرم مثبت می باشد و در زمان سقط که بصورت طبیعی بود هیچگونه امپول رگام تزریق نشد ایا این مسئله میتواند منجر به ناباروری من گردد؟
چه مدت بعد از سقط می توان  مجددا" اقدام به بارداری نمود؟و بهترین روش جلوگیری از بارداری در این مدت چیست؟
با تشکر فراوان
...................................................................................................................................
سلام عزیزم
بله امکان تکرار این حالت در بارداری های بعدی هم وجود دارد گرچه احتمال بالا نیست و با مصرف 4 گرم روزانه اسید فولیک سه ماه قبل از بارداری احتمال بسیار بسیار ناچیز میشود . اگر مشکل علت ژنتیکی داشته باشد متاسفانه کاری نمی توان انجام داد فقط میتوان از تست های غربالگری جنین در بارداری نظیر آمنیوسنتز و اندازه گیری میزان آلفا فتو پروتیین در سرم خون مادر برای تشخیص زودرس ناهنجاری سود جست . بطور معمول بارداری بعدی پس از سقط جنین بایستی حداقل سه ماه پس از آن باشد . چون آمپول روگام تزریق نکرده اید ریسک بروز هیدروپس جنینی در 10% موارد وجود دارد که با بررسی آنتی بادی های خون شما و انجام آمنیوسنتز در بارداری بعدی اگر وجود داشته باشد مشخص می .
شود ولی امکان نایاروری وجود ندارد . . بهترین روش جلوگیری در این زمان استفاده از قرص جلوگیری می باشد .
دکتر لطفی زاد


برچسب‌ها: سقط جنین, آمنیوسنتز, سایت دکتر زنان, تست های سلامت جنین, بیماری های زنان
+ نوشته شده در  جمعه دوم تیر 1391ساعت 10:47  توسط دکتر مریم لطفی زاد متخصص بیماری های زنان  | 

عقب افتادن پریود

عقب افتادن پریود

باسلام. من 28 ساله و مجرد هستم .از پاییز سال 90 با انجام سونو متوجه شدم که د رجدار قدامی رحم میوم مورال با گسترش ساب موکوزال به قطر 20 میلیمتر وجود دارد و بقیه موارد مربوط به ضمائم رحم طبیعی هستند.ازاین موضوع دچار نگرانی شده ام و هیچ اطلاعی ندارم ایا درآینده ممکن است باعث نازایی شود؟در ضمن من در تاریخ 17/2/91 پریود شدم و حدود 10روزاست که پریودی من عقب افتاده است ایا به علت همان میوم میتواند باشد.ممنون میشوم راهنماییم کنید

.........................................................................................................................................................................

سلام عزیزم

تاخیر پریود علل زیادی منجمله استرس یا اختلالات هورمونی و یا کیست تخمدان میتواند داشته باشد  ولی میوم جزء علل احتمالی محسوب نمی شود . میوم رحم در ابعاد ذکر شده بسیار کوچک است و فقط هر شش ماه سونوی مجدد از لحاظ کنترل سایز ضروری است . جهت باز شدن پریود ، قرص مدروکسی پروژسترون 5 میلی گرمی روزی 2 عدد تا 5 روز توصیه میشود ولی قبل از آن مراجعه به پزشک متخصص زنان جهت سونوگرافی و آزمایشات هورمونی ضروری است . 
دکتر لطفی زاد


برچسب‌ها: سایت دکتر زنان, عقب افتادن پریود, تاخیر پریود, میوم رحم, نازایی فیبروم رحم
+ نوشته شده در  سه شنبه بیست و سوم خرداد 1391ساعت 8:11  توسط دکتر مریم لطفی زاد متخصص بیماری های زنان  | 

سایت دکتر زنان

سایت دکتر زنان

سلام خانم دکتر و خسته نباشید . من مدت ها است که دنبال یک  سایت دکتر زنان  توی اینترنت میگشتم که امکان مشاوره آنلاین بیماری های زنان هم داشته باشته که خوشبختانه سایت عالی شما را پیدا کردم . خانم دکنر من دختری مجرد، دارای پریود های نامنظم ، افزایش وزن ( قدم 156 سانتی متر و وزنم 84 کیلوگرمه) و موهای زائد از حدود یک سال پیش تا بحال  هستم . پیش یک دکتر زنان مراجعه کردم سونوگرافی رحم و تخمدانها را درخواست کرد . در جواب سونو : کیست های ریز متعدد در سطح هر دو تخمدان نوشته بود . از شما درخواست راهنمایی دارم .

با سلام

شما مبتلا به سندرم تخمدان پلی کیستیک می باشید . جهت درمان مصرف قرص ضد بارداری دیان تا 6 ماه به همراه قرص متفورمین 500 میلی گرمی روزی 2 عدد و نیز کاهش وزن حداقل 15 کیلوگرم نوصیه میشود. سونوی مجدد جهت کنترل کیست 6 ماه بعد انجام بده . جهت مطالعه بیشتر به مقاله تخمدان پلی کیستیک در این سایت مراجعه کنید .


برچسب‌ها: سایت دکتر زنان, دکتر مشاوره آنلاین زنان, تخمدان پلی کیستیک, قرص متفورمین, قرص دیان
+ نوشته شده در  سه شنبه هشتم فروردین 1391ساعت 8:22  توسط دکتر مریم لطفی زاد متخصص بیماری های زنان  | 

قرص جلوگیری از بارداری - فواید مصرف آن در زنان


 قرص جلوگیری از بارداری – فواید مصرف آن در زنان



بر طبق توصیه های دکتر زنان ، فواید قرص جلوگیری از بارداری شامل :

درمان سندرم تخمدان پلی کیستیک ( PCO ) – این بیماری یک حالت عدم تعادل هورمونی درزنان است که سبب پریود های نا منظم و آکنه و رشد موهای زائد می شود . قرص های ضد بارداری با پائین آوردن سطح هورمون ها ، سبب درمان این بیماری می شوند . جهت مطالعه بیشتر به مقاله تخمدان پلی کیستیک  این وبلاگ مراجعه کنید .
درمان آندومتریوزیس – بیشترزنان دارای این بیماری کرامپ های قاعدگی و یا درد لگنی حین پریود دارند .  تجویزقرص های ضد بارداری توسط دکتر زنان با توقف موقت پریود سبب درمان این بیماری می شوند . امروزه انواعی از قرص های جلوگیری  ( Seasonal ) که هر سه ماه یکبار و یا حتی سالی یکبار در انواع جدید تر، پریود ایجاد می کنند ، کمک شایانی به کاهش درد قاعدگی در افراد مبتلا به آن می کنند . جهت مطالعه بیشتر به مقاله آندومتریوز وبلاگ مراجعه کنید .
درمان آمنوره یا عدم پریود – این بیماری بیشتر به دلیل کاهش وزن ، استرس ، ورزش شدید و یا صدمه به تخمدان ها بر اثر رادیوتراپی ویا شیمی درمانی رخ می دهد و علت آن وجود هورمون استروژن در مقادیر پائین تر از حد نرمال در بدن است در نتیجه پریود خانم به مدت چند ماه و یا به کلی قطع می شود. درمان این بیماری با تجویز قرص های ضد بارداری ماهیانه ( سیکلیک ) که سبب افزایش میزان هورمون استروژن می شوند ، امکان پذیر است . 

درمان سندرم پیش از قاعدگی ( PMS ) – نشانه های این سندرم شامل خستگی ، حساسیت پستان ها و نفخ شکم و آکنه هستند که حدود دو هفته قبل از شروع پریود در یک خانم جوان رخ می دهد . قرص های ضد بارداری با قطع تخمک گذاری و به حداقل رساندن هورمون ها سبب درمان این بیماری در مصرف کنندگان آن به صورت مداوم ( غیر ماهیانه ) می شوند . قرص یاسمین و قرص یاز بهترین نوع قرص های جلوگیری با توجه به موارد ذکر شده می باشند. جهت مطالعه بیشتر به مقاله سندرم پیش از قاعدگی وبلاگ مراجعه کنید .
کاهش خونریزی های سنگین قاعدگی – قرص های جلوگیری سبب کاهش مقدار و مدت خونریزی در اکثریت افراد مصرف کننده آن می شود .
بهبودی آکنه – اغلب پزشکان برای درمان آکنه متوسط و شدید که به دیگر درمان ها پاسخی نداده است ؛ انواع خاصی از قرص های جلوگیری ( نظیرقرص دیان ) را تجویز می کنند . البته لازم به ذکر این نکته است که درمان آکنه با قرص جلوگیری به چند ماه زمان نیاز دارد .
سایر فواید – درمان کم خونی فقر آهن در افراد مصرف کننده آن به دلیل کوتاه تر شدن زمان پریود و نیز کمتر شدن میزان خونریزی می باشد . 


برچسب‌ها: سایت دکتر زنان, قرص دیان, قرص یاسمین, بیماری های زنان, فوایدقرص جلوگیری
+ نوشته شده در  دوشنبه هفتم فروردین 1391ساعت 7:48  توسط دکتر مریم لطفی زاد متخصص بیماری های زنان  | 

زایمان طبیعی پس از سزارین

زایمان طبیعی پس از سزارین


زمانی تصور میشد که هر خانمی که سابقه سزارین دارد ، حتما بایستی که تمامی وضع حمل های بعدی وی به طریق سزارین باید انجام شود . اما امروزه بسیاری از خانم هایی با سابقه یک یا دو بار سزارین، یک زایمان طبیعی را تجربه می کنند .
گزینه زایمان طبیعی پس از سزارین ممکن است که گزینه خوبی برای تمامی خانم ها نباشد . بسیار مهم است که قبل از تصمیم به انجام آن فواید و خطرات بالقوه آن را از قبل بدانیم .
حدودا 60-80% کسانی که سابقه سزارین دارند و اقدام به وضع حمل طبیعی می کنند موفق می شوند و اگر در جریان وضع حمل طبیعی مشکلی نظیر عدم پیشرفت زایمان و یا افت ضربان قلب جنین رخ دهد، بایستی که امکان اقدام به سزارین بیمار حداکثر تا نیم ساعت از زمان نیاز به آن مهیا باشد . در ضمن توصیه میشود که این وضع حمل فقط تحت نظر پزشک متخصص زنان و در بیمارستانهای مجهز انجام شود .
فواید اقدام به وضع حمل طبیعی شامل :
نداشتن عمل جراحی شکمی و طبعا باز نشدن شکم
دوران نقاهت کوتاه تر
ریسک پائین تر عفونت
خونریزی کمتر
در ضمن این گزینه برای خانم هایی که مایل به داشتن بچه های بیشتری هستند ، مناسب تر است .
عوارض آن ممکن است که بندرت( کمتر از 1% موارد ) پارگی رحم و صدمه به ارگان های مجاور مثل مثانه و روده ونیاز به هیسترکتومی بعدی می باشد . این نوع وضع حمل فقط در مورد خانم هایی که سابقه برش رحمی از نوع عرضی داشته اند ، توصیه می شود . خانم های با سابقه عمل برداشتن فیبروم رحم در صورتی که در جریان عمل قبلی دیواره داخلی رحم باز نشده باشد ، کاندید خوبی برای آن هستند.
در برخی موارد بیمار از نوع برش رحمی قبلی خود آگاهی ندارد ، لذا مشاهده پرونده اعمال جراحی سابق بیمار توسط پزشک مفید است . انجام اینداکشن ( تقویت انقباضات رحمی با دادن اکسی توسین ) مجاز میباشد ولی از دادن پروستا گلاندین ها بایستی خودداری شود .این نوع از وضع حمل در خانم های چاق و نیز جنین درشت و یا حاملگی پس ازترم و پره اکلامپسی مادر توصیه نمی شود .


کالج متخصصین زنان آمریکا توصیه می کند که حتما این طریقه از وضع حمل تحت نظر پزشک متخصص زنان انجام شود . 
جهت مشاهده به گالری عکس سزارین در این وبلاگ مراجعه کنید .


برچسب‌ها: سایت دکتر زنان, متخصص زنان خوب, دکتر زنان خوب, بیماری های زنان, پارگی و گشادی رحم
+ نوشته شده در  دوشنبه چهاردهم شهریور 1390ساعت 10:25  توسط دکتر مریم لطفی زاد متخصص بیماری های زنان  |